Hallo allemaal,

De impact van het coronavirus op ons leven neemt per dag toe.
Inmiddels is bijna alles gesloten voor het ‘grote publiek’, en worden we meer en meer gedwongen richting een noodzakelijk isolement. Velen blijven thuis, iets wat verstandig is.

Thuisblijven wil nog niet zeggen dat we massaal moeten gaan Netflixen en bankhangen.
Laten we met elkaar proberen fit en vitaal te blijven. Een gezond lichaam en een goede weerstand zijn essentieel in de bestrijding van het corona-virus.

Zoals bekend mogen wij de komende weken geen groepslessen aanbieden. Wel hebben wij een aantal alternatieve manieren bedacht om iedereen te helpen fit en in beweging te blijven.

 

Wat jullie vanaf heden vanuit Fit Factory kunnen verwachten;

 

Hardlopen;
Voor iedereen die graag buiten een stuk wil gaan hardlopen zal er wekelijks een schema beschikbaar gesteld worden. Er kan worden gekozen voor een schema voor ‘beginners’ (tot 5km) of ‘ervaren’ (tot 10km). Elk schema bestaat uit 3 trainingen per week.
Via Fitmanager maken we een evenement aan. Heb je interesse? Maak dit simpel kenbaar door je aan te melden in de app en wij zorgen dat je wekelijks het schema in de mail ontvangt.

Naast het schema zullen wij jullie regelmatig van (online) tips voorzien over dingen als techniek, materialen en leuke routes in of rondom Veendam.

Circuit Challenges;
Vanaf aanstaande maandag 23/03 zal er dagelijks (ma t/m vr) een workout-challenge op Facebook worden gepost in de vorm van een filmpje. Wij doen 3 verschillende workouts voor, en koppelen hier een aantal herhalingen of een tijdsduur aan. Doen jullie mee en gaan daarmee de uitdaging aan? We zouden het leuk vinden dit zo interactief mogelijk te doen, dus film of fotografeer vooral je workout of bezwete gezicht en laat ons zien hoe het gaat! Zo blijven we ook met elkaar in contact..!

Circuit workout;
Iedere zondag bundelen we alle week-oefeningen tot een volledige workout van ongeveer een uur. We gaan erop letten dat dit vanuit huis of buiten gedaan kan worden, en waar nodig zullen we de sport- attributen vervangen door alledaagse dingen, die in ieder huis aanwezig zijn.

Spinning:
Voor de mensen met een spinfiets thuis zullen wij een ingesproken les, inclusief muziek-playlist beschikbaar stellen om de lessen thuis voort te kunnen zetten.

Fietsen:
Fit Factory stelt vanaf dit weekend een aantal mountainbikes ter beschikking om zelf te gaan trainen. Trek erop uit en fiets de mooie mountainbike-route van Borgerswold, of ergens anders in de provincie.

De fietsen zijn kosteloos af te halen op de volgende momenten;

Maandag             tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
Vrijdag                  tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Ook hiervoor zullen we een evenement aanmaken in FitManager. Aanmelden is gemakkelijk, en geef dan aan voor welk moment je een fiets zou willen reserveren. Er zijn in totaal 7 fietsen, en vol=vol.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment